Om TriKalender.dk


Velkommen på Trikalender.dk!

Idéen startede under en løbetur - og der var ikke langt fra idé til handling. Samme aften havde Kim oprettet en næsten køreklar side og få dage senere var den første version af TriKalender.dk klar til at blive lanceret.

Vi har selv savnet en let overskuelig oversigt over danske triathlon- og duathlonkonkurrencer - og nu er den, efter vores bedste overbevisning, på vej. Det er vores mål at det som arrangør skal være let at oprette et stævne i oversigten og at det som deltager er let at danne sig et overblik over sæsonens konkurrencer.

Alle kan oprette stævner på TriKalender.dk. Man behøver således ikke at være stævnearrangør for at oprette et stævne i oversigten. - Så hvis man kender til stævner, der endnu ikke er på oversigten, er det bare at komme til tasterne. Det er muligt at oprette stævner indenfor triathlon, duathlon, cross-duathlon, cross-triathlon og aquathlon. Jo flere stævner der kommer med i kalenderen, jo bedre overblik for deltagerne!

TriKalender.dk er udelukkende tiltænkt stævner, som alle har mulighed for at tilmelde sig. Det vil sige at siden ikke er tiltænkt lukkede klubarrangementer eller lukkede private arrangementer. Vi forbeholder os ret til ikke at publicere stævner på TriKalender.dk, der ikke opfylder formålet.

TriKalender.dk er stadig under udvikling og fx er layoutet endnu ikke på plads. Alligevel håber vi at I tager godt imod siden og giver feedback på eventuelle fejl og mangler. Vi modtager gerne feedback på kontakt@trikalender.dk


Hilsen Jacob, Kim og Helene